+90 352 207 66 66-32384

Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği 18. Ulusal Konferansına Hoş Geldiniz.

Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği tarafından düzenlenen Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Ulusal Konferansları geleneksel olarak iki yılda bir gerçekleştirilmektedir.

Pandemi şartları nedeni ile ertelenmiş olan 18. Ulusal Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Konferansı, 29-30 Eylül 2022 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak tüm meslektaşlarımızı Kayseri’ye bekliyoruz. Anadolu’nun ortasında, Erciyes Dağı’nın eteklerinde yapılacak bu konferansın ev sahibi olarak sizlere şimdiden hoş geldiniz diyoruz.

İnşaat mühendisliği uygulama alanlarında zeminle ilişkisi olmayan yapı yoktur. Gelişen teknoloji ile birlikte geoteknik mühendisliği mesleğimizde de bilimsel ve uygulamaya yönelik çalışmalar ve sorunlar hızla değişmektedir. Yapacağımız konferansın en önemli amacı; kişisel ve kurumsal bilgi birikiminin aktarılması, paylaşımı ve sağlıklı olarak tartışılmasıdır. Yapılacak oturumlarda geoteknik mühendisliği ile ilgili tüm konularda bildiriler sunulacaktır. Görüş ve düşüncelerin sağlıklı ve yapıcı ortamlarda paylaşılması ile oluşturulacak karşılıklı etkileşim, meslektaşlarımıza ve katılımcılarımıza yeni ufuklar açacaktır.

Amaçlarımıza ulaşmak, ancak sizlerin katkı ve destekleri ile mümkün olacaktır. Konferansımıza sizleri davet ediyor ve katılımınızı heyecanla bekliyoruz.

Saygılarımızla…

Konferans Düzenleme Kurulu Başkanları